Werkzaamheden aan Braine l’Alleud-Waterloo ziekenhuis naderen voltooiing

De directie van Chirec-Braine-l’Alleud deelt mee dat de werkzaamheden aan gebouw F (voormalig gemeentelijk gebouw), gelegen in de Rue Cloquet, hun voltooiing naderen. In dit gebouw zullen de consulten gynaecologie-obstetrie, de dienst fysiotherapie, de ambulante revalidatiedienst en het Centrum voor Medisch Assistente Voortplanting (MAP) worden ondergebracht.

Deze diensten zullen in opeenvolgende fasen worden geopend. Op 30 januari werden de consultaties gynaecologie-obstetrie overgebracht. Patiënten kunnen zich direct inschrijven bij de receptie op de benedenverdieping van het nieuwe gebouw. Ze hoeven niet meer via de hoofdreceptie van het ziekenhuis naar het consult. Het telefoonnummer voor afspraken blijft hetzelfde, namelijk 02/434 94 39.

De diensten Fysiotherapie en ambulante revalidatie volgen in februari. Tenslotte zal het Centrum voor Medisch Geassisteerde Voortplanting het pand in april in gebruik nemen. 

Patiënten zullen toegang hebben tot deze verschillende diensten via de Cloquetstraat. De gemeentelijke parkeerplaats aan de overkant is drie uur gratis.

> Terug naar de nieuwsbrief