Medisch Centrum Park Leopold verhuist in 2020, maar blijft wel in de buurt

Nieuwe lokalen, nieuwe perspectieven, nieuwe projecten, dr. Philippe El Haddad, die sinds januari 2019 aan het hoofd van de polikliniek staat, kijkt uit naar een veelbelovende toekomst. Patiënten mogen gerust zijn, het aanbod blijft hetzelfde en ze zullen dezelfde specialisten kunnen raadplegen.

In januari 2020 verhuist het Medisch Centrum Park Leopold naar de Troonstraat nr. 100 en neemt het zijn intrek in fonkelnieuwe gebouwen. De ligging van het nieuwe medisch centrum is uitstekend, op een korte afstand van het Luxemburgplein en de Europese instellingen (parlement, commissie, enz.).  “We zijn heel enthousiast over de nieuwe lokatie”, zegt dr. Philippe El Haddad die sinds januari 2019 aan het hoofd staat van de polikliniek. “Ik maak van de gelegenheid gebruik om de aandacht te vestigen op het hernieuwde dynamisme van alle betrokkenen die ik overigens heel dankbaar ben. Nieuwe lokalen, nieuwe perspectieven en nieuwe projecten hebben een motiverend effect op alle personeelsleden om samen te werken aan een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Chirec Ziekenhuisgroep en van het Medisch Centrum Park Leopold in het bijzonder.”

Het zorgaanbod blijft hetzelfde en patiënten zullen hun vertrouwde specialisten kunnen raadplegen. Ook op het vlak van bloed- en staalonderzoeken, medische beeldvorming (radiologie, echografie, mammografie, densitometrie), endoscopie, kinesitherapie en verpleegkundige zorg blijft alles zoals het was.

LV

Terug naar de newsletter Chirec Pro Nr 22