borstcorrectie

Borstreconstructie: BRA Day geeft een antwoord op de meest gestelde vragen

Wat is het beste moment om dit soort operaties uit te voeren? Wat zijn de kansen en de juiste methoden? Wat zijn de meest gebruikte technieken?
Is het pijnlijk? Hoe lang duurt de hospitalisatie, het herstel? Worden alle behandelingen vergoed? …

Dr. Jean Van Geertruyden, dr. Gaëtan Willemart en dr. Moustapha Hamdi, drie plastisch chirurgen gerenommeerd op het gebied van borstreconstructie, nodigen alle belangstellenden in de gezondheidssector uit voor een informatiebijeenkomst die doorgaat in het Edith Cavell Ziekenhuis, op donderdag 16 oktober om 18:30.

Zoals elk jaar neemt het Chirec deel aan de ‘BRA Day’ (Breast Reconstruction Awareness Day). Deze internationale dag is gewijd aan het informeren en voorlichten van vrouwen die een borstreconstructie overwegen na een gedeeltelijke of volledige verwijdering van een borst.

Elke dag worden in België gemiddeld vijfentwintig vrouwen verteld dat ze borstkanker hebben. Velen van hen worden behandeld in het Chirec Cancer Institute. Een multidisciplinair team ondersteunt hen met een persoonlijke aanpak, van zodra de diagnose werd gesteld.

De plastische chirurgen zullen op de infosessie alle mogelijke interventies presenteren, afgestemd op geval per geval, en ze staan ter beschikking van de artsen om hun vragen te beantwoorden.

BRADay: Edith Cavell Ziekenhuis – donderdag 16 oktober 18:30 – Grote Rotonde – Gelijkvloers

Voor verdere informatie, gelieve ons te contacteren op het e-mailadres: pascale.berryer@chirec.be – tel 02/434 45 00.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>