Een orthopedische, pediatrische, multidisciplinaire City Clinic

Een nieuw centrum voor pediatrische orthopedie en revalidatie opende de deuren in de City Clinic Chirec Louiza, een van de medische centra van de Chirec Ziekenhuisgroep.

De City Clinic Chirec Louiza, aan de Louisalaan in Elsene, is een nieuwe multidisciplinaire zorgstructuur voor de snelle en gepersonaliseerde behandeling van kinderen met een orthopedische, sportieve en chirurgische pathologie.

De structuur is multidisciplinair en kan rekenen op orthopedisch chirurgen, radiologen, anesthesisten, reumatologen, kinesitherapeuten, podologen en specialisten in orthoprothesen, allemaal gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. De kliniek werkt ook samen met andere pediatrische specialismen als  neuropediatrie, genetica, revalidatie en kinderpsychiatrie. Dankzij het engagement van het team zijn de wachttijden kort en worden de behandelingen gecoördineerd.

In de City Clinic kan men terecht voor:

  • Neonatale orthopedische pathologie: congenitale heupluxatie, klompvoet en andere misvormingen van de voet, aangeboren afwijkingen van de ledematen, obstetrische traumata, plagiocefalie, torticollis;
  • Statische stoornissen van de onderste ledematen bij kinderen en adolescenten (torsiestoornissen, genu valgum, platvoeten, enz.), mankheid, loopafwijkingen bij kleine kindjes;
  • Reumapathologie: idiopathische juveniele artritis, terugkerende koorts, systemische ontstekingsziekten;
  • Afwijkingen van de rug: scoliose, kyfose;
  • Trauma- en sportpathologie bij kinderen en adolescenten;
  • Locomotorische stoornissen bij kinderen.

Praktische informatie:
City Clinic Chirec Louiza
Louizalaan 235 B, 1050 Elsene
02/434 20 00

Open van 8u tot 19u30
Parking: Wethoudersstraat 1, 1050 Elsene
Urgenties: Delta Ziekenhuis, Triomflaan 201, 1160 Oudergem

> Klik hier voor meer informatie

Terug naar de newsletter Chirec Pro Nr 21