Haddad_750

“Er zijn drie projecten waar ook de huisartsen bij betrokken zijn” (Dr. Philippe El Haddad)

Na zijn nieuwjaarswensen gaat dr. Philippe El Haddad, Algemeen Medisch Directeur van de Chirec-ziekenhuisgroep in een korte video in op de drie belangrijkste medische projecten op drie Chirec-sites in 2021.

De uitbreiding van het centrum voor Medisch Begeleide Voortplanting (MBV) en de vernieuwing van de dienst gynaecologie op de site in Braine-l’Alleud, renovatie van de spoeddienst in het Sint-Anna Sint-Remi ziekenhuis en tenslotte -en dankzij het halen van de B2-erkenning- de opening van een dienst voor Interventionele Cardiologie in het Delta-ziekenhuis. Het zijn drie projecten waarbij ook de huisartsen betrokken zijn omdat de diensten beschikbaar zijn voor patiënten in hun regio.

De arts maakt van de gelegenheid gebruik om huisartsen, specialisten en alle andere zorgverstrekkers te bedanken die tijdens de pandemie het beste van zichzelf gaven en geven.

“De zorg voor patiënten die door het virus zijn getroffen en tegelijkertijd andere urgente en noodzakelijke zorg bieden, was en is een dagelijkse uitdaging. Deze gezondheidscrisis heeft het grote belang aangetoond van een nauwe samenwerking tussen huisartsen en ziekenhuizen. Laten we onze inspanningen voortzetten om een ​​optimale zorg voor onze patiënten te garanderen”, aldus dr. Philippe El Haddad.