Dewever_1260x240

Delta: een jaar later – Een overzicht met dr. Michel Dewever

In december bestond het Delta Ziekenhuis één jaar. Dr. Michel Dewever, hoofdarts van het ziekenhuis, maakt van de gelegenheid gebruik om duidelijk te maken dat hij de samenwerking met huisartsen wil versterken.

“Om contacten en toegang tot onze verschillende diensten te vergemakkelijken, is een telefoonlijn (02/434 65 99) beschikbaar die uitsluitend voorbehouden is aan huisartsen. Om gratis te kunnen parkeren tijdens bezoekuren kunnen ze een persoonlijke badge ontvangen door zich aan te melden aan de hoofdreceptie van het ziekenhuis.”

“Het directiesecretariaat, open tussen 9u en 12u of en 13.30 en 16 uur, bezorgt hen een badge. Buiten die uren kunnen artsen contact opnemen met het beveiligingskantoor op niveau -1, in de buurt van de spoeddienst. Ten slotte kunnen ze bloed- en andere stalen afgeven aan het onthaal van de spoeddienst. Het secretariaat brengt het laboratorium hiervan meteen op de hoogte (lees ook: “Stalen, bloedafnames en radiologie: sneller dan ooit“). De arts moet enkel zijn stempel aanbrengen en naam en voornaam van de patiënt duidelijk vermelden. Huisartsen kunnen voor het afleveren van stalen gratis parkeren aan de ingang van de spoed.”  

CHIREC Groupe 2290 

> Terug naar de newsletter Chirec Pro Nr 20