DELTA

Avant-première: huisartsen worden uitgenodigd om de nieuwe Delta site te ontdekken

Bij deze nodigen wij huisartsen uit om het nieuwe ziekenhuis op de Delta ziekenhuissite in Oudergem te ontdekken in avant-première op 18 november.

In 2006 nam de Chirec ziekenhuisgroep de beslissing om twee Brusselse ziekenhuissites (Cavell en Park Leopold) samen te brengen op een enkele site. Sinds de eerste steenlegging in maart 2014 verliep de constructie van het nieuwe ziekenhuis probleemloos. Maar naast de bouw van een modern ziekenhuis met vijfhonderd bedden, werd er ook werk gemaakt van een volledige reorganisatie om de kwaliteit van de zorg te optimaliseren in een ziekenhuis dat voldoet aan de noden van patiënten. Een ziekenhuis dat een aantrekkelijke omgeving wil bieden aan zowel patiënten als artsen en personeel.

De directie van het Chirec nodigt u uit om het nieuwe ziekenhuis te bezoeken, samen met de medische teams, op zaterdag 18 november tussen 9 en 13 uur.

Kreeg u nog geen uitnodiging? Stuur dan een mailtje naar infodelta@chirec.be.  Inschrijven voor 27/10/2017 is noodzakelijk.