hans-mortelebw

Hans Mortele

Specialisaties:
Orthopedische chirurgie. Gespecialiseerd in pathologieën van de knie (prothesen, ligamentreconstructie, meniscuskraakbeen-laesies) en de heupen (prothesen, artroscopie)

Talenkennis:
Nederlands, Frans

Consultaties:
Leopoldpark Ziekenhuis op maandagavond en dinsdagvoormiddag.

Wat is uw achtergrond (opleiding, beroepservaring)?
Na mijn studies aan de universiteit van Gent, begon ik mijn opleiding als orthopedisch chirurg in Roeselare in de dienst van dr. Luc Van den Daele en dr. Paul Gunst. Daarna ging ik naar de Sint-Augustinuskliniek in Antwerpen. Ik had de gelegenheid twee jaar ervaring op te doen op het gebied van knie- en heupprothese-chirurgie. Daarna keerde ik naar Gent voor de laatste twee jaar van mijn opleiding bij prof. Verdonk. Daarna ging ik naar Nederland om een intensieve training jaar te ondergaan bij dr. Alex Fievez. Na een aantal jaren in de Antwerpse regio, heb ik gekozen voor een nieuwe professionele uitdaging.

Wat is uw visie op Chirec?
Ik hou van een dynamisch ziekenhuis met een grote diversiteit op alle niveaus in een multiculturele wereldstad. Overstappen van mijn praktijk in Antwerpen naar een nieuw ziekenhuis met een grote ambitie en reputatie leek nu het ideale moment.

Heeft u bepaalde verwachtingen of projecten die u wilt ontwikkelen binnen onze instelling?
Ik wil actief deelnemen aan de verdere ontwikkeling van de activiteiten van Chirec.
Ik vind het belangrijk dat patiënten weten dat we niet alleen medische hulp van de hoogste kwaliteit bieden in een fantastische omgeving, maar vooral dat het hele ziekenhuisteam ervoor zal zorgen dat de patiënt naar huis kan gaan met een zeer goed gevoel.De ontwikkeling van nieuwe chirurgische technieken is iets dat ik nastreef met grote passie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>